Yritykset

FM Siikala KY

FM Siikala Ky on liikkeenjohdon konsultointiyhtiö. Yritys toimii sekä itsenäisesti että yhteistyössä useiden organisaatioiden kanssa. Siksi yritys on toteuttanut ja voi ottaa vastuulleen laajojakin kehityshankkeita.

Elinkaariurakointi Oy

Elinkaariurakointi Oy on rakennuttajaorganisaatio, joka toteuttaa sekä isot että pienet korjaushankkeet. Toteutamme remontit VTT:n tutkimuksessa parhaaksi osoittautuneen toimintamallin periaatteella. Siinä toteutus hoidetaan siten, että suunnitelmien laadinta ja toteutus kulkevat yhdessä koko hankkeen ajan.

Hoidamme taloyhtiösi remontit siis alusta loppuun, suunnitteluvaiheesta lopputarkastukseen asti. Pidämme tiedotuksen osalta kaikki langat käsissämme koko remontin ajan ja otamme vastuun jokaisesta osa-alueesta – myös 10 vuoden huoltotakuusta.

Teemme puolestasi uuden asunto-osakeyhtiölain edellyttämän kunnossapitoselvityksen eli PTS:n. Hoidamme koko rakennuttamisen ja sen lisäksi tarvittaessa myös lupa-asiat, energiatodistukset sekä avustusten ja lainojen kilpailuttamisen.

FM Quality Oy

FM Quality Oy on yhtiö, joka on tuottanut jo kuuden vuoden ajan tietoutta tilapalveluista. Raportin kehittämisessä on ollut mukana TEKES. Kehityshankkeen avulla pyritään selkeyttämään tilapalveluiden tuotteistamista sekä tuotteiden sisältöä ja saatavuutta. Julkaistuissa aporteissa on pyritty esittämään palveluille sellaisia kriteereitä ja mittareita, joilla palveluita kilpailutetaan ja toisaalta asiakkaat ovat arvioineet saadunpalvelun onnistumista sovituilla mittareilla.

Tilapalvelumarkkinoiden vuosiraportti 2010:ssa olemme panostaneet laajasti siihen, mitä alalla viime vuoden aikana on tapahtunut, minkälaisista volyymeistä palveluissa on kysymys, palveluiden kehitystrendeihin ja tulevaisuuden näkymiin sekä uusimpiin tutkimuksiin, kyselyihin, alalla palkittuihin ja kehityshankkeisiin.

T1Consulting Oy

T1Consulting Oy on perustettu vuonna 2005 turvallisuusalalle informaatio-osaajayhtiöksi kehittämään alan konsultointi-, suunnittelu- ja koulutustoimintaa. Perustajina oli STY-Turvaykköset Oy ja yli 20 turvallisuusalan osaajahenkilöä. Vuonna 2009 kolme perustajaosakasta Pentti Karjalainen, Esko Eräkangas ja Juhani Siikala ostivat kokonaan Turvaykkösten osuuden. Nämä kolme omistavat 2/3 osake-enemmistön ja muodostavat yhtiön hallituksen.

Vuoden julkisivuremontti

Vuoden julkisivuremontti -kilpailussa ehdokkaiden paremmuutta arvioidaan
paitsi onnistuneen teknisen toteutuksen myös mm. kustannustehokkuuden, asukastyytyväisyyden ja suunnitelmallisuuden kannalta.

Kilpailuun osallistuminen